JÄSENTIEDOTE  2 / 2009

HYVÄT PIHISLÄISET,

Kiireinen aika jatkuu ja lähestyvä joululoma tulee tarpeeseen. Hallituksemme on pinnistellyt eteenpäin näyttelykeskus-hankkeessamme, vaikka aikaisemmin saamamme kielteiset päätökset projektisuunnitelman rahoituksessa onkin lamaannuttanut asian käsittelyä. Nykyinen vaikea yleinen taloudellinen tilanne on käytännössä vienyt mahdollisuudet rahoitushakemusten tekemiseltä ainakin lähiaikoina. Taustatyönä olemme miettineet toimintastrategiaa uudelleen ja Puotila on laatinut toisen esitysluonnoksen näyttelykeskuksen toteuttamiseksi lentoterminaalin laajennuksen yhteyteen. Tiedämme, että jäsenistössämme ollaan varmasti epätietoisia hankkeemme vaiheista, laajuudesta, tarkoituksesta ja nykyisestä tilanteesta. Asian korjaamiseksi olemme päättäneet esitellä näitä asioita syyskokouksemme alustuksena. Toivomme, että voisimme tässä tilaisuudessa kertoa ja selventää hanketta koskevia asioita sekä saada myös Teiltä uusia näkökulmia ja ideoitakin hankkeemme eteenpäin viemiseksi.

Tervetuloa keskustelemaan syyskokoukseemme !

Henkilö- ja materiaalityöryhmä on tehnyt lujasti töitä. Esineistöä on kerääntynyt mukavasti. Lentokonemittareita alkaa olla jo melkoinen kokoelma. Mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja on tehty tällä toimikaudella useita. Kiitämme työryhmän asiantuntevaa väkeä!

Kesäpäivää vietimme Teiskossa Kaanaan lentokentällä 6.6.2009. Valitettavasti sää oli suorastaan hyytävän kylmä ja pilvinen. Muutama jäsen kuitenkin saapui paikalle. Kentällä kävi myös kutsumiamme vieraita ja paikalla oli nähtävillä lentäviä koneharvinaisuuksia. TIY esitteli purjelentokalustoaan ja antoi lennätystä jäsenille edulliseen hintaan. Puheenjohtajamme Viljanen lennätti halukkaita omalla Ikaros-ultrallaan.

Kokoonnuimme Jämin Fly-In tapahtumassa 11.7.2009. Hallitus piti tapahtuman yhteydessä strategiapalaverin.

Seuramme hallitus ja muutama jäsen otti osaa Vantaalla Suomen Ilmailumuseon järjestämiin siivoustalkoisiin. Tämä tapahtuma oli merkittävä avaus ja osoitus halukkuudestamme osallistua maamme ilmailutahojen järjestämiin yhteisprojekteihin. Saimme Vantaalla erittäin lämpimän vastaanoton.


Terveisin

Hallitus  13.11.2009

PALUU