Jäsentiedote helmikuu 2008HYVÄT PIHISLÄISET,


Pidimme toisen toimikautemme ensimmäisen hallituksen kokouksen pienten sattumusten jälkeen vasta 14.2.2008. Tuumaustauko teki kuitenkin hyvää ja saimme kerralla nykäistyä tulevaa toimintastrategiaamme kunnolla eteenpäin.

Ensimmäinen toimikautemme ja erityisesti viime syksy oli kiireistä aikaa. Hallituksen jäsenistä muodostuva työryhmä (Viljanen, Lehtonen ja Puotila) vieraili usean vaikutusvaltaisen henkilön luona esittelemässä ilmailumuseohankettamme. Pääosin koimme erittäin myötämielistä suhtautumista, ja jopa uusia kehittämiskelpoisia ideoita saimme ottaa vastaan. Tällä toimikaudella pyrimme jatkamaa hankkeemme esittelyä. Ensitöiksemme pyrimme selvittämään hankesuunnitelman tekemistä.


Tarkoituksenamme on luoda yhteistyösuhteita maamme ilmailumuseoihin ja -yhdistyksiin. Suomen ilmailumuseon kannustava vastaanotto oli mitä parhain avaus. Pyrimme keskustelemaan myös muiden museoiden edustajien kanssa pirkanmaalaisen ilmailuhistoriamme esille saamiseksi.


Hallituksemme jäsen Kalevi Lehto onnistui hankkimaan Seuramme käyttöön komean pöytävitriinin ja kaksi suurta lukoilla ja valaistuksella varustettua lasista seinävitriiniä. Vitriinit lahjoitti Kultasepät Andreasen Oy. Tarkoituksemme on järjestää saamaamme ilmailuhistoriallista esineistöä näytteille johonkin julkiseen tilaan. Samassa yhteydessä suoritamme jäsenhankintaa.


Avainhenkilö- ja materiaalityöryhmä jatkaa aloittamiansa ilmailuhenkilöiden haastatteluja. Ensimmäisenä haastateltavanamme oli entinen lennonvalvoja Paavo Saari. Hänen mielenkiintoisia kertomuksiaan voi myöhemmin lukea internetsivuiltamme.


Järjestämme kesällä myös viime vuonna suuren suosion saavuttaneet Kesäpäivät. Tästä tiedotamme myöhemmin.


Otamme vastaan myös toimintaehdotuksia. Jos haluatte ottaa osaa johonkin olemassa olevaan työryhmään tai aloittaa jonkin toimintamuodon, ottakaa meihin yhteyttä.


Postitettujen kirjeiden liitteenä on myös syyskokouksen 2007 pöytäkirja ja vuoden 2008 jäsenmaksulomake. Mikäli viimevuoden jäsenmaksunne ei ole kirjautunut tietoomme, pyydämme sen suorittamista samaisella maksulomakkeella. Lisätiedustelut voi osoittaa sihteerille.


Hyvää talven jatkoa ja pian se kevätkin koittaa!


Terveisin HallitusPALUU