Jäsentiedote kesäkuu 2006

TIEDOKSI JÄSENILLETervehdys,Seuramme hallitus on pitänyt perustamiskokouksen jälkeen kaksi hallituksen kokousta, joissa on käsitelty monia alkumetrejä koskevia asioita. Seuran rekisteröinti on saatu eteenpäin ja odottelemme parhaillaan päätöstä siitä. Tosin asia ratkennee vasta myöhään syksyllä, koska käsittelyajat voivat olla jopa puoli vuotta.

Tämän kirjeen mukana lähetämme kilpailujulistuksen Seuramme logon suunnittelemiseksi. Kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta. Myös teidän ystävänne ja tuttunne ovat kutsuttu , joten välittäkääpä tietoa seurastamme eteenpäin. Palkintona on maksuton jäsenvuosi ja lennätys Tampereen alueella. Suunnittelussa ei tarvitse ottaa huomioon heraldiikan sääntöjä. Hallitus tarkistaa ne sitten voittajan kohdalla erikseen.

Olemme kuulleet useasta seuran toiminnasta kiinnostuneesta henkilöstä, jotka ovat olleet myös halukkaita liittymään jäseniksi. Tällä hetkellä jäseneksi voi liittyä ilmoittautumalla puheenjohtajalle tai sihteerille. Heti, kun olemme saaneet seuran rekisteröityä ja se on oikeutettu perimään jäsenmaksua, lähetämme vuosimaksutositteen jo ilmoittautuneille. Silloin kaikilta hallituksen jäseniltä saa myös uusille jäsenille liittymismaksutositteen, jolloin maksajan tiedot kirjautuvat sihteerille ja jäsenrekisteriin.

Olemme myös avaamassa Seuralle omaa kotisivuosoitetta internetiin. Kotisivut ovat myös työn alla. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan jo tässä vaiheessa ja sivuja voi kommentoida myös ensimmäisen version julkaisun jälkeen. Tiedotamme asiasta erikseen.

Uolevi Öster on lahjoittanut Seuralle omista tiloistaan lukittavan kaapin ja kokoustilat, joten myös pienemmän materiaalin kerääminen voidaan aloittaa. Varsinaista perinnehuonetilaa etsitään vielä.Hyvää kesän jatkoa kaikille,Toivottaa HallitusPALUU