JÄSENKIRJE   2 / 2014

Paljon on taas tapahtumia seuramme puitteissa. Kiireinen kevät on tiedossa.

PIK-12 siirto Härmälään edistyy. Rakennesuunnittelun ammattilaiset ovat käyneet mittaamassa ja kuvaamassa koneen suunnitellakseen ripustuksen. Tässä lähiaikoina suoritamme koekasauksen ja koneen puhdistuksen. Sitten odottelemmekin siirtourakan toimeksiantoa.

Seuramme hallussa oleva Marlin -lentovene joudutaan siirtämään Ruovedelle uuteen hallitilaan. Suuret kiitokset Pekka Kääriäiselle tilan järjestymisestä ! Siirto-operaatio suoritetaan talkootyönä ja ajankohta ilmoitetaan erikseen.

Juuri saamamme tiedon mukaan Messukeskukseen on asennettu näyttelyvitriinit, joten näyttelyn pystytys voi alkaa. Pirkkalan ABC -asema tarjoaa myös vitriinitilaa pienoismalleille ja muulle aineistolle. Tämäkin hanke toteutetaan tämän kevään ja alkukesän aikana.

Ilmailuhistoriallinen materiaalimme kaipaa edelleen vakaampaa säilytystilaa. Jos tiedätte jonkun tahon, jolta voisi tiedustella varastotilaa (n. 20 m²), otattehan yhteyttä sihteeriin (yhteystiedot alla).

Hallituksemme päätti kutsua seuran kunniajäseniksi Eila Österin ja Tuulikki Piltzin. He ovat antaneet merkittävän panoksen seuramme olemassa ololle. Heidän kauttaan toimintamme sai alkunsa ja lisäksi he ovat antaneet seuralle merkittäviä esinelahjoituksia. Virallisesti heidät kutsutaan kevätkokouksessa.

Kaipaamme toimintaamme aktiivisia jäseniä. Ottakaa vain yhteys sihteeriimme ja olette tervetulleita mukavaan porukkaan ja tekemään tärkeää työtä ilmailuhistoriamme pariin.

Seuramme työryhmiä:

Avainhenkilö- ja materiaalityöryhmä (tekee haastatteluja ja kirjoittaa henkilötarinoita, arkistoi ilmailuhistoriallista materiaalia, mm. pienoismallit, kirjallisuus
Pienoismallityöryhmä (arkistoi ja kunnostaa malleja, näyttelytoiminta)
Kotisivutyöryhmä (pitää yllä kotisivuja ja julkaisee kirjoituksia)
Näyttelykeskustyöryhmä (suunnittelee ja esittelee hanketta)

Samuli Puotila 12.05.2014
Sihteeri
puh. 040 722 6091
s-posti: samuli.puotila@pihis.org